[SHaiith] Ocena sesji - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Zdjęcia (https://stock-board.info/forum-zdjecia.html) +--- Dział: Krytyka (https://stock-board.info/forum-krytyka.html) +--- Wątek: [SHaiith] Ocena sesji (/watek-shaiith-ocena-sesji.html) |
RE: [SHaiith] Ocena sesji - udra - 2012-11-03 Zdjęcie nr 3 to dla mnie całkowita rewelacja. Fotograf modelka oraz gołąb stanęli na wysokości zadania. Sugerowany tytuł "Uwięziona". Zdjęcie w moim skromnym mniemaniu zawiera wszystko co trzeba. Jest zbudowany nastrój, przemyślane tło, oświetlenie i kompozycja a modelka wyraża to co ma wyrażać(tęsknota,ból,smutek,oczekiwanie). Na pewno gołąb siedzący na parapecie dodaje dużo do pracy magii i stanowi pewną wolnościową metaforę. Obraz daje do myślenia i wyobraźnia podsuwa różne historie co powoduje że, można się tutaj zatrzymać na dłużej. Zdjęcie wywarło na mnie wrażenie i gratuluję. PS To Ty jeszcze nie wysłałeś? ) RE: [SHaiith] Ocena sesji - alga38 - 2012-11-03 ja również jestem pod wrażeniem "3". Świetna praca pełna magii i uczuć. Gratuluje, Twoje prace są coraz lepsze. Daj koniecznie znać, jak się sprzedaje RE: [SHaiith] Ocena sesji - yanuz - 2012-11-03 Oczywiście że wysyłać! Mam tylko małą uwagę do zdjęcia nr:3 , gdybyś miał wersję z całym gołębiem to warto wrzucić. Kobieta jest uwięziona - więc może być przycięta, na drugim biegunie jest gołąb symbol wolności dobrze gdyby był w całości. Tak trzymaj! RE: [SHaiith] Ocena sesji - yanuz - 2012-11-03 A i jeszcze dziewczyna z mikrofonem - będzie szła na pewno. Ale w wolnej chwili spróbuj więcej szaleństwa - bardziej efektowe światło, więcej dynamiki w postaci niech modelka coś śpiewa, no i na kolana przed modelką zdjęcia z żabiej perspektywy. RE: [SHaiith] Ocena sesji - arturm - 2012-11-03 Shaiit ... ładne foty, nie wiem jak to będzie szło na stokach, ale wrzucić zawsze warto. Ale jedna rada odnośnie publikacji, stosuj zabezpieczenia, bo delikatny kadr i ktoś ma fote, a złodziei w necie nie brakuje. RE: [SHaiith] Ocena sesji - SHaiith - 2012-11-03 dzięki za uwagi, już opisuję i wrzucam Dorzucam jeszcze fotkę z gołębiem w szerszej perspektywie. Niestety minus gołębia jest taki, że wygląda lekko jak kura, ale lepszy wróble w garści niż gołąb na dachu. RE: [SHaiith] Ocena sesji - udra - 2012-11-03 Teraz to zdjęcie zmieniło koncepcje. Dziewczyna jest głodna i marzy o rosole a kura stała się ofiarą a kobieta katem. Proponowany tytuł "Zniewolona nioska") Wyślij oba zdjęcia Pierwsza wersja w kategorii; ludzie, koncepcje Druga wersja w kategorii; jedzenie i przyprawy )) RE: [SHaiith] Ocena sesji - SHaiith - 2012-11-03 uśmiałem się do łez RE: [SHaiith] Ocena sesji - SHaiith - 2013-01-05 Witajcie ponownie. Pytanko mam. Co sądzicie aby zdjęcia prezentować w postaci takich zestawień? Wizualnie mi się to podoba, ale czy klientów na to się złapie? Czy macie jakieś doświadczenia w tym względzie? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 7. 9. 10. RE: [SHaiith] Ocena sesji - Prismoon - 2013-01-05 Eleganckie kompozycje, gratuluje zmysłu artystycznego Doświadczeń niestety nie mam, żeby Ci pomóc. |