RE: Ściana płaczu Shutterstock - SHaiith - 2020-09-29
Właśnie coś dziwnego u mnie wydarzyło się na koncie na Shutterku. Miałem jakąś tam kasę za wrzesień odświeżam stronę i mam $6 mniej. W aplikacji mobilnej to samo. Normalnie albo czary albo coś shutter kombinuje znowu. Mieliście coś takiego?
RE: Ściana płaczu Shutterstock - microship - 2020-09-30
Sprawdź zakładkę "Adjustments" w Earnings Summary. Mogli cofnąć kasę za którąś sprzedaż.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - celafon - 2020-09-30
Dzis w nocy u mnie byla cofka zakupu ponad 60 filmow pobranych w dniu 21 wrzesnia. U znajomych to samo. Pisalem w tej sprawie do SS, ale wkleili tylko lakoniczna formolke o tym, ze czasami zdarzaja sie takie zakupy za pomoca skradzionych kart kredytowych. Wyglada to na masowe cwaniactwo.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - pawel11_13 - 2020-09-30
Na facebookowej grupie 'Stock Coalition' widziałem wczoraj jak jakiś kolega zza wschodniej granicy dodawał screen'a właśnie z cofkami z dnia 21 września
RE: Ściana płaczu Shutterstock - SHaiith - 2020-09-30
(2020-09-30, 08:10:52)microship napisał(a): Sprawdź zakładkę "Adjustments" w Earnings Summary. Mogli cofnąć kasę za którąś sprzedaż.
Dzięki, znalazły się te minusy nawet te sprzed lat.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - fret - 2020-10-05
Od kilku dni małpka nie pokazuje wszystkich sprzedaży. Ciekawe, czy kiedyś wyjdzie z tego cofka.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - celafon - 2020-10-05
O tym samym pomyslalem rano. Na ostatnia masowa cofke, napisali mi, ze to byl blad w systemie, i sprzedaze ktore byly pokazane na stronie, w rzeczywistosci sie nie odbyly i byl to blad systemu
RE: Ściana płaczu Shutterstock - GregorK - 2020-10-05
Polecam zaglądać na Szutera raz w tygodniu. Mniej stresu.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - fret - 2020-10-05
Mnie to nie stresuje, mnie to tylko wq...wia. RPD w październiku 0,2$.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - GregorK - 2020-10-06
wqurw generuje stres. ale co ja ta wiem
|