![]() |
[doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Zdjęcia (https://stock-board.info/forum-zdjecia.html) +--- Dział: Krytyka (https://stock-board.info/forum-krytyka.html) +--- Wątek: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę (/watek-doroxa-poprosze-o-ocene-krytyke.html) |
RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - mckoll - 2015-01-28 To ja napisałam słowo GNIOT, ale nie miałam na myśli Twojej konkretnej fotki , tylko tak ogólnie o słabych fotkach pisałam. Nie myśl sobie że ja nie robie gniotów, bywa że tak, po za tym kazdy z nas musiał wypracować swój poziom, nic samo nie przychodzi. Początki dla każdego są trudne , nawet dla tych wybitnie uzdolnionych. Food to faktycznie jedna z trudniejszych dziedzin fotografii, więc rzuciłaś się na wielką wodę ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - GregorK - 2015-01-28 (2015-01-28, 19:35:55)doroxa napisał(a): Osobom, które potrafią udzielić rady w rodzaju "gniot" komuś raczkującemu- powiem tylko tyle, że ja osobiście cieszę się, że spotkałam innych nauczycieli, wszak mogli mi powiedzieć "gniot" zamiast cierpliwie wykładać teorię sprężystości, mechanikę budowli, uczyć programowania, zarządzania i multum innych rzeczy. ja tam bym się na tego "gniota" tak nie obrażał ![]() ![]() ![]() Żeby bardziej uwiarygodnić Ciebie, że "gniot" to nie takie kiepskie zdjęcie to za przykład dam kolegę Wuja, który osobiście twierdzi, że ma w PF 20k gniotów ![]() z drugiej strony, to trzeba mieć talent, żeby tyle tego natrzaskać ![]() ![]() ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - Wuja - 2015-01-28 Talent to podstawa jak się chce odnieść sukces ![]() Aktualizacja. Dobiłem właśnie do 27 000 gniotów ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - GregorK - 2015-01-28 fakt, ja też jakiś mam, na pewno, każdy przecież ma ... ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - mckoll - 2015-01-28 Ja mam nawet wybitne gnioty, szczególnie te z początku "kariery" stockowej ![]() ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - Nightman - 2015-01-29 A jeśli ma się gniota i on dobrze się sprzedaje (wiem bo mam) to jeszcze jest to gniot czy może "praca", "arcydzieło" ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - fotek - 2015-01-29 (2015-01-29, 09:27:52)Nightman napisał(a): Proponuję więcej luzu i róbmy dalej co kto potrafi wyciągając wnioski na podstawie tego co najlepiej nam schodzi, bo to chyba najlepszy weryfikant naszych dokonań i poczynań. I tego sie trzymajmy ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - mckoll - 2015-01-29 Żeby robić gnioty dla banku najpierw trzeba zrobić kilka porządnych fot....jakoś trzeba weryfikacje przejść ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - kreatorex - 2015-01-29 NIe trzeba można miec same gnioty ![]() ![]() RE: [doroxa] poproszę o ocenę/krytykę - mckoll - 2015-01-29 No ok. zgadzam się czasami do banku dostaniesz się wysyłając piękny zestaw gniotów, ale nie masz nigdy pewności że Ci się uda , więc może lepiej jednak postawić na jakość. Pozwolisz, że zadam Ci pytanie co to jest kreatywna fotografia sportowa ? ![]() |