Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html) +--- Wątek: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? (/watek-jakie-sa-korzysci-z-awansu-fotografa-na-kolejny-poziom.html) Strony:
1
2
|
Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - el-aqua - 2008-12-16 Witam, pewnie pytanie gdzieś się już przewinęło ale nie mogłam znaleźc. Czy zmiana koloru puszki ma jakies znaczenie, czy sa jakies realne korzyści? Niedługo mam szansę na brązową i to jest miłe ale czy to tylko symbol czy wiążą się z tym jakieś profity np. kilka miejsc do przodu dla zdjęc? Pozdrawiam RE: kolory puszek - monster666 - 2008-12-16 Dostaniesz chyba 5% więcej od sprzedanego zdjęcia i limit zdjęć wzrośnie do 15/tydzień. RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - Gregi - 2008-12-16 Wzrost prowizji dotyczy tylko fotografów ekskluzywnych. Natomiast wzrost limitu to chyba dopiero od złota wzwyż. RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - arfo - 2008-12-16 (2008-12-16, 19:25:50)Gregi napisał(a): Wzrost prowizji dotyczy tylko fotografów ekskluzywnych. Natomiast wzrost limitu to chyba dopiero od złota wzwyż. Oczywiście masz rację co do wzrostu prowizji, ale wzrost limitu jest niezależny od EX. RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - Gregi - 2008-12-16 Masz rację, nie wiem jak to teraz jest, bo jestem EX, kiedyś było tak, że limit wzrastał odrazu po zmianie na "brąz", ale później zmienili i limit zmianiał się dopiero po przejściu na chyba na "srebro" albo złoto, nie pamiętam dokładnie. Oczywiście limity te i tak są mniejsze niż dla EX. RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - craft08 - 2008-12-17 Ciekawe czy oprocz podwyzki dzialaja te poziomy puszkowe na promowanie wyzej zdjec w wyszukiwarce BM? RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - Gregi - 2008-12-17 Z moich prywatnych obserwacji to nie mają wpływu na pozycję w wynikach wyszukiwania, a jeśli mają to jest on znikomy. CHoć przy tak częstych zmianach BM, kto wie. Teraz szykują jakieś rewolucyjne zmiany w algorytmie BM więc pożyjemy, zobaczymy. RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - Evva - 2008-12-18 ale jak to wzrośnie do 15? ja dopiero zaczynam i mam 15? RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - monster666 - 2008-12-18 Wszystko jedst dokładnie rozpisane na stronie IS, wystarczy chwilę poszukać: Base: 15 Bronze: 15 Silver: 20 Gold : 25 Diamond: 30 Black Diamond: 35 oczywiście są to limity dla nieEX. EDIT: A dla EX jest tak: Bronze: 40 Silver: 60 Gold: 80 Diamond: 100 Black Diamond: 150 RE: Jakie są korzyści z awansu fotografa na kolejny poziom? - fotek - 2008-12-19 Od dzisiaj sa nowe limity, ale tylko dal EX-ów: Upload limits for non-exclusive contributors: Base: 15 Bronze: 15 Silver: 20 Gold : 25 Diamond: 30 Black Diamond: 35 Upload limits for exclusive contributors: Bronze: 50 Silver: 75 Gold: 100 Diamond: 125 Black Diamond: 150 |